AKTUELT

- Åpning av soloutstillinger likner bryllup, så fint er det. Dette forteller den greske kunstmaleren Afrodite Papadouli i vår podcast. Papadouli er aktuell med sin 11. soloutstilling i Athen i mai. Gjennom visualiseringen av urgamle myter, gir bildene oss en viktig påminnelse om sammenhengen vi som moderne mennesker står, i krysningen mellom det...

Møt den greske samtidskomponisten Anna Stereopoulou i vår podkast. Musikken hun skaper er knyttet til eget liv og sterke opplevelser i møter med dramatisk natur og mennesker fra andre kulturer, oftest i samspill med kunstformer.

Solastanden er to-tusen-trehundre meter lang, og kåret til den 6. vakreste stranden i verden. I påvente av neste fly fra Stavanger er det en fin opplevelse å besøke dette bakkete landskap av sand.

Møt Erik Hagen som kom på ideen om å lage et andelslag i Ås. Alt startet med interesse for grønnkål. De siste årene har omlag 200 andelsbønder dyrket grønnsaker og urter på Dysterjordet andelslandbruk, fordelt på om lag 15 mål jord.

Myfanwy Kathrine Moore fra New Zealand koordinerer programinnholdet til Kulturhuset i Ås. Hun kom til Ås via London og Porsgrunn. Myfanwy har tatt en mastergrad på norske 17. mai.