VÅR HISTORIE

.

.

.

Lindebergs Almanac 
Magasin om arkitektur, forskning og kultur

Utgiver
I N G R E S S  K. W. L. A.

Ansvarlig redaktør
Knut Werner Lindeberg Alsén

Kontakt oss 
Mobil: 488 93 172

Besøksadresse:
Sagaveien 3
1430 Ås

Lindebergs Almanac
er samlokalisert med andre kreative selskap og gründerbedrifter i Innvasjonshuset i Ås.

LINDEBERGS ALMANAC 
Inspirasjon, undring og refleksjon.
Inspirerende lesepauser

Denne nettsiden er en betautgave av Lindebergs Almanac, et magasin som skal inspirere og bidra til undring og refleksjon. Siden redaksjonen er lokalisert i universitetsbygda Ås i Akershus, er det naturlig at vi øser fra den uendelige kunnskapskilden som instituttene på Campus Ås og bygda forøvrig representerer. I tillegg skal Lindebergs Almanac publisere historier fra andre steder i Norge og utlandet. 

Visjon

Vår visjon er å gi gode leseopplevelser til inspirasjon, undring og refleksjon. 

Almanac 

Navnet Almanac er valgt på grunn av vår fascinasjon av almanakkens spennende tradisjon og historie. Lindeberg er valgt av langt mer opplagte årsaker, kort og godt et familienavn.   

Kompetansenettverk   

Lindebergs Almanac vil også utgi trykksaker på papir, gjerne spesialutgaver, tillegg til levende bilder. Redaksjonen sitter på et bredt faglig kompetansenettverk som kan benyttes til skreddersydde produksjoner i ulike formater, innen tekst, bilder, video, streaming, grafisk design og medieproduksjon i ulike formater (nett, papir, utstillinger og konferanser) som kan benyttes av andre virksomheter som har behov. 

Tips oss

Tips oss om en, eller del din historie. Har du noe på hjertet som du ønsker å formidle via prosa, poesi, fotografi, visuell kunst eller levende bilder - eller et faglig innspill; ta kontakt. Ambisjonen er å utvikle et magasin med ulike stemmer. Hvis du er ung og og har lyst til å prøve deg som om skribent eller fotograf, vil vi svært gjerne komme i kontakt med deg. (se skjema under). 

Annonsere i magasinet 

Ta kontakt hvis du ønsker å annonsere i Lindebergs Almanac (se skjema under). 

Motta vårt nyhetsbrev

Ta kontakt med oss

Siste saker på Lindebergs Almanac  

- Åpning av soloutstillinger likner bryllup, så fint er det. Dette forteller den greske kunstmaleren Afrodite Papadouli i vår podcast. Papadouli er aktuell med sin 11. soloutstilling i Athen i mai. Gjennom visualiseringen av urgamle myter, gir bildene oss en viktig påminnelse om sammenhengen vi som moderne mennesker står, i krysningen mellom det...

Møt den greske samtidskomponisten Anna Stereopoulou i vår podkast. Musikken hun skaper er knyttet til eget liv og sterke opplevelser i møter med dramatisk natur og mennesker fra andre kulturer, oftest i samspill med kunstformer.

PODCAST: Det første som skjer når gründere kommer til daglig leder Simen Hesleskaug i Inkubator Ås er at han stiller mange spørsmål. Noe av det viktigste de må svare for, er om de kjenner markedet de skal inn i. Markedet må de lære og forstå, forteller Hesleskaug som sammen med kolleger bistår prosjekter, studenter og oppstartsbedrifter når de skal...